fbpx
SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Losse online les improviseren (gevorderd)
Categorieën: online, workshop

Het land zit op slot, en alleen groepen van twee mensen 🤔 morgen bijeenkomen. Gelukkig is er online ook veel mogelijk.

Online Les

In deze online les improviseren voor gevorderde spelers worden geïmproviseerde scènes gespeeld die relatief laagdrempelig zijn. Het improviseren is vergelijkbaar met het improviseren ‘op de vloer’ (fysiek dus) maar de nadruk licht veel meer op klein spel omdat het medium minder geschikt is voor spel met mis-en-scène, maar juist meer met close-up beelden, solospel en verhaallijnen.

Deze online sessie wordt begeleid door Nico Groenenberg. De ervaring is het beste als je deelneemt via een computer met vaste internetverbinding, en indien dat niet mogelijk is een een stabiele WIFI-verbinding.

Plaats: Online (via Zoom)
Tijd: NB: wegens de versoepelingen worden op donderdagavond weer fysieke lessen op gevorderd niveau aangeboden. Wellicht dat de online lessen op een andere dag terugkomen, maar deze week zeker nog niet.
Kosten: €15,-. (via betaallink, incl. BTW)
Vragen & antwoorden:  info[at]springintheater.nl / 06-34944350
Aanmelden: online inschrijfformulier
Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging per email (tevens betaalbewijs) met daarin de link om deel te kunnen nemen.
Neem contact op indien je na een uur nog geen bevestiging ontvangen hebt. Mocht een (online) les om welke reden ook niet door gaan dan wordt de betaling automatisch teruggestort).

Commentaren

commentaren

Laat een antwoord achter